Singlerejser med Nadana Tours
   - singleferie for dig!

3-billeder-test+++

Fælles ferie for
alle singler

   siden 1996

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Sri Lanka

La Palma

Tenerife

Madeira

Sri Lanka

Filippinerne

Thailand

Rundrejse med kultur, natur, et rigt dyreliv og afslapning.
Sri Lanka er en stat i den sydlige del af Asien, bestående af en stor ø og et antal småøer. Sri Lanka blev indtil 1972 kaldt Ceylon. Øen i det Indiske Ocean, ligger sydøst for Indien. Sri Lankas pragtfulde natur med det variende landskab af bjerge og jungle med det mangfoldige dyreliv, de smukke badestrande, 2500 års kunst og kulturskatte, uforglemmelige oplevelser samt gæstfrihed er nogle af de ting, som gør Sri Lanka til det ultimative feriemål. Når man har besøgt Sri Lanka, har man lyst til at vende tilbage til den enestående igen.
Bortset fra en bjergrig zone i landets centrale del er landskabet forholdsvis fladt. Bjergene opdeler landet i to klart adskilte zoner og fungerer som barriere overfor monsunvindene, der har afgørende indflydelse på landets tropiske klima. Landets sydvestlige hjørne modtager således megen nedbør i regntiden, mens resten af landet er mere tørt. Landets sydlige del byder på smukke, bakkede landskaber med skønne strande ved kysten. Den nordlige del af landet er en stor slette med høje bjerge, der rejser sig i 2500 meters højde.
Enorme teplantager beklæder sydskråningerne af bjergene. Endvidere produceres ris (til landets eget forbrug) samt rågummi, kokosnødder og kakao til eksport. I dag udgør disse varer kun 20 procent af indtægterne. Tekstilindustrien, servicesektoren, byggeriet og turismen har overtaget, og giver i øjeblikket store indtægter til landet.

 • REJSEDATO + PRIS

  Sri Lanka 25.02. til den 11.03.2018
  Enkeltværelse kr. 21950,- / Dobbeltværelse kr. 17950,- / UDSOLGT.
  I alt 15 rejsedage: 3 nætter Sigiriya, 2 Kandy, 1 Nuwara Eliya, 2 Udawalawe, 5 Unawatuna.
  Max 14 personer. Afrejse Kastrup kl. 14:20.
  Bestil her
  Inkluderet
  Fly Emirates København-Colombo t/r via Dubai på ud- og hjemrejsen. Alle flyskatter. 8 dages rundrejse i bus. Chauffør og en god engelsktalende rejseleder. Vand og frugt i bussen. Spændende hoteller med fuld pension på rundrejsen. I Unawatuna: 5 nætter på hotel. Fuldpension på rundtur, og morgenmad på hotellet i Unawatuna. Udflugter inklusive alle entréer som beskrevet. Dansk rejseleder på hele rejsen (lokale guider taler engelsk!).
  Ikke inkluderet
  Drikkevarer. Drikkepenge overalt, specielt forventer chaufføren 15 US $ per person for hele rundrejsen, medhjælperen 10 US $ og rejselederen 25 US $.
  Entré til Sigiriya klippen (ca. 32 US $). Afbestillingsforsikring.
  Bemærk
  Denne rejse sælges som en rejseoplevelse med fokus på dyr og især elefanter. Du rejser i en gruppe på max. 15 personer. Rejsen kan ikke ændres. Rejsen er baseret på min. 15 deltagere, ved mindre kan der forekomme tillæg eller annulleringer. Et evt. tillæg eller annullering vil blive adviseret hurtigst muligt, og senest 45 dage før den planlagte afrejse.
  OBS
  Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.
  Visum + pas
  Venligst bemærk at oplysningerne under fanen “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
  www.um.dk.

  Temperatur i gennemsnit

  Sri Lanka

  Jan

  Feb

  Mar

  Apr

  Maj

  Dag

  30

  31

  31

  32

  31

  Nat

  24

  24

  25

  26

  25

  Hav

  23

  23

  23

  23

  23

 • REJSE INFO
 • HOTEL
 • SRI LANKA BILLEDER
 • PROGRAM - 1. DEL

  Dag 1 København
  Vi flyver fra København, mellemlander undervejs og tager så videre østover til Colombo.
  Dag 2 Colombo
  Vi lander om formiddagen i Colombo. Den lokale rejseleder og chaufføren venter på os, og så går det i bussen nordpå mod Sigiriya. Efter ca. 4 timer kommer vi til Hotel Sigiria. Efter vi har fået vores værelser kan vi nyde hotellet.
  Dag 3 Sigiriya klippen
  Efter morgenmaden besøger vi Sigiriya klippen. Sigiriya klippen eller Løveklippen (som Sigiriya betyder) ligger ca. 10 minuters kørsel fra hotellet. Det er en ca. 200 meter høj klippe, hvor en af Sri Lankas tidligere konger, Kong Kasyapa, opførte et kæmpe palads på toppen omkring det 5. århundert. For at komme op på toppen, skal man gå mange trin op af en trappe. Udsigten rækker milevidt – trætoppe, jungle, bjerge – uspoleret natur så langt øjet rækker. (Entré til klippen, ca. 32,- US Dollar, er ikke inkluderet). Vi kører videre til Polonnaruwa, hvis gamle by er et af de mest enestående arkæologiske områder på Sri Lanka. Den fantastiske oldtidsby er optaget på UNESCO’s verdenskultur-arvsliste.
  Dag 4 Kawdulla
  I dag skal vi ud og kigge efter elefanter i nationalparken Kawdulla (eller Minneriya-nationalpark). Parken blev etableret i 2002, og her kan du se elefanter på meget tæt hold! I parken lever også mange forskellige fuglearter, f.eks. de flotte, grønne biædere!
  Dag 5 Dambulla
  På vejen til byen Kandy, øens anden største by, besøger vi Dambulla, det største og bedst bevarede tempel kompleks i hele Sri Lanka. I en grotte er der 48 store Buddha figurer, nogle i træ, nogle i mursten, og en af dem er næsten 14 meter lang! Efter fantastiske Dambulla kører vi videre på  Krydderi-vejen, The Spiceroad, en strækning på ca. 5 km på vejen mellem Dambulla og Kandy. Her er der hundredvis af små økologiske landbrug, der dyrker alverdens naturmediciner lavet på krydderier og planter. Sen eftermiddag når vi frem til Kandy, øens næststørste by. Vi bor på Hotel Queens. Hotellet blev bygget i 1841, og er et gammelt men flot hotel. Queens ligger lige overfor det store tempel og lige over for søen. Om aftenen besøger vi ”The Temple of the Tooth”. Her opbevares angiveligt en tand af selveste Buddha. Templet med tanden af Buddha er Buddhismens anden helligste sted i verden. Dette relikvie fremvises i form af et gyldent skrin, hvori tandet opbevares.

 • PROGRAM - 2. DEL
 • PROGRAM - 3. DEL

 Kort Sri Lanka


 Tilbage til toppen

Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder
Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS
dankort-logo+++++visa_2014_logo+++mastercard_PNG13+++++++++
 

REJSEDATOER

Samos  Karpathos
Kreta  Korfu
Vietnam  Thailand
Bali  Filippinerne
La Palma  Tenerife
Madeira  Sri Lanka

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev