Singlerejser med Nadana Tours
   - singleferie for dig!

3-billeder-test+++

Fælles ferie for
alle singler

   siden 1996

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Filippinerne

La Palma

Tenerife

Madeira

Sri Lanka

Filippinerne

Thailand

Filippinerne er en fantastisk og alsidig ferie destination. Her kan man både slappe af og være aktiv, se historiske steder og besøge små afsides landsbyer, beskue flot natur og boltre sig i verdens flotteste øhav. Og så møder man ikke gladere mennesker noget andet sted i verden. Alle har et smil til overs til dig, og det gode humør er bare smittende.
Naturen på Filippinerne er enestående. Landet består af flere end 7000 forskellige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammede af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Filippinerne er altid velsignet med solskin og varmt vejr. Gennemsnitstemperaturen er 28-30 grader året rundt.
Filippinerne regeres af en præsident, der er både statsoverhoved, leder af regeringen og øverstbefalende for landets væbnede styrker. Præsidenten sidder i seks år og kan kun vælges for én periode. Styret i landet er mere stabilt nu end nogensinde før på trods af, at politiske kriser opstår regelmæssigt. Filippinerne har det hele og er altid et besøg værd.

 • AFREJSE 3. nov 18

  Filippinerne 03.11. til den 18.11.2018
  Enkeltværelse kr. 13495,- / Dobbeltværelse kr. 11995,-. / Tilmelding senest 15.08.2018.
  I alt 16 rejsedage: 1 nat på Hotel Berjaya Hotel i Manila og 12 nætter på Coco Beach Island Resort. Max 14 personer. Afrejse Kastrup kl. 14:20.
  Bestil her
  Inkluderet
  Fly Emirates København/Manila via Dubai t/r. Alle fly-skatter og transporter mellem lufthavn, resort og hotel. 13 overnatninger med morgenmad. Dansk rejseleder. Udflugter og aktiviteter som beskrevet i programmet.
  Ikke inkluderet
  Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.
  Bemærk
  På denne rejse er der inkluderet Deluxe værelse, disse værelser har koldt eller lunkent vand! Ønsker du et værelse med varmt vand, anbefaler vi at opgradere til en Hill Top suite eller et Heritage værelse på Coco Beach. Det koster ca. kr. 250,- ekstra per nat.

  OBS
  Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.
  På Coco Beach Resort findes trapper med mange trappetrin til de fleste af husene. Man skal altid gå ombord på udriggerbådene over en lille, smal trappe. Ved ankomsten til Coco Beach med udriggerbåd kan det ske, at vi skal landsættes ved hjælp af en mindre motorbåd. Coco Beach Island Resort kan kun besøges med udriggerbåd eller til fods gennem junglen på en junglesti. Der findes ingen biler på Coco Beach.
  Visum + pas
  Venligst bemærk at oplysningerne under fanen “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
  www.um.dk.

 • AFREJSE 7. apr 18
 • HOTEL - 1. DEL
 • HOTEL - 2. DEL
 • COCO BEACH
 • REJSE INFO

  Følgende regler gælder for rejser til Filippinerne:
  - For at få indrejse til Filippinerne skal du forevise en kopi af din hjemrejse billet (papir-billet)!
  - Ved ophold på max. 30 dage er et visum ikke påkrævet.
  - Dit pas skal være mere end 6 måneder gyldigt efter den planlagte hjemkomst.
  Det Filippinske Konsulat / Jægersborg Allé 16, 2 th. / 2920 Charlottenlund.
  Tlf.: 25 63 67 11 / Åbningstid: Mandag – fredag fra kl. 10.00 til 12.00,
  www.filippinsk-konsulat.dkphilcon@philcon.dk
  Vaccination
  Når man rejser til udenlandske feriemål, er der altid en risiko for, at man kan blive smittet med sygdomme, vi ikke er vant til at tage forholdsregler mod her i Danmark. Da det ikke er noget, vi kender fra vores hverdag, er det altid en god idé at undersøge forholdene, bruge sin sunde fornuft og måske tage evt. forholdsregler, såsom brug af myggespray, vacciner mm. Læs mere og få rådgivning på Statens Serum Institut: www.ssi.dk/rejser
  Drikkepenge
  I Danmark har drikkepenge i årevis været en integreret del af regningen på hoteller og restauranter. Sådan er det langtfra i de lande vi rejser i, selv om det er en udbredt opfattelse. I de fleste lande udgør drikkepenge-delen hovedparten af lønnen for de ansatte i turistindustrien. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil give drikkepenge, men det anbefales, hvis man har været tilfreds med servicen.

 • PROGRAM - 1. DEL
 • PROGRAM - 2. DEL
 • FILIPPINERNE BILLEDER
- 5678864+

 Kort Filippinerne

 Tilbage til toppen

Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder
Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS
dankort-logo+++++visa_2014_logo+++mastercard_PNG13+++++++++
 

REJSEDATOER

Samos  Karpathos
Kreta  Korfu
Vietnam  Thailand
Bali  Filippinerne
La Palma  Tenerife
Madeira  Sri Lanka

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev