Singlerejser med Nadana Tours
   -
singleferie for dig! 

Fælles ferie for
alle singler

  
siden 1996

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Vietnam

Korfu

Samos

Karpathos

Kreta

Bali

Vietnam

Vietnam, østens perle, er et land med mange forskellige ”ansigter”, med frodige bjerge, grønne risterrasser, små landsbyer og livlige markeder, søer, herlige strande og den smukke Halong bugt med store kalkstensklipper i det smaragdgrønne hav. Landet byder også på en rejse tilbage i historien. Forskellige lande og krige har sat deres præg på arkitektur, gastronomi og seværdigheder, og derfor har man i Vietnam hele tiden historien med som rejseledsager. Traditioner, skikke og religioner trives i hver en afkrog.
De spændende byer og de lokale, imødekommende indbyggere, nogen gang i farverige folkedragter, er en uforglemmelig oplevelse i sig selv. Hanoi med mange historiske mindesmærker er første stop på vores rejse. Efter en mini-krydstogt i Halong bugten går det videre med nattog til Hue, den gamle kejserby. Senere kommer vi til den hyggelige by Hoi An, der byder på en flot gammel bydel, gode strande og spændende udflugter tæt på. Rejsen fortsætter til Ho Chi Minh City, hvor vi kan opleve de berømte Cu Chi tunneller. Sidste stop på rejsen er Mekong Deltaet, hvor vi bor i byen Can Tho.
Vietnam er dragende og smukt, et rejsemål der skal opleves. Klimaet i Vietnam spænder fra subtropisk til tropisk monsunklima. Landets sydlige del har høje temperaturer hele året rundt. I den nordlige bjergrige region er klimaet tempereret.

 • REJSEDATO + PRIS

  Vietnam 02.09. til den 18.09.2018
  Enkeltværelse kr. 20895,- / Dobbeltværelse kr. 17695,- / Tilmelding senest 22.06.2018.
  I alt 17 rejsedage: 2 nætter i Hanoi, 1 nat i Halong bugten, 1 nat på tog, 1 nat i Hue, 4 nætter i Hoi An, 2 nætter i Ho Chi Minh City, 3 nætter i Can Tho.
  Max 15 personer. Afrejse Kastrup kl. 14:25.
  Bestil her
  Inkluderet
  Fly Thai Airways København/Hanoi og Ho Chi Minh/København via Bangkok på ud- og hjemrejsen. Indenrigsfly, alle transfers (lufthavn, hotel), nattog og udflugter if. programmet. 14 dg. med morgenmad, 7 x frokost, 3 x aftensmad. Dansk rejseleder.
  Lokale guider taler engelsk!
  Ikke inkluderet
  Drikkevarer, frokost, aftensmad, medmindre andet er anført. Entréer i Vietnam.
  Drikkepenge. Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring.
  Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

  OBS
  Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

  Visum + pas
  Venligst bemærk at oplysningerne under fanen “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
  www.um.dk.

 • REJSE INFO
 • HOTEL - 1. DEL
 • HOTEL - 2. DEL
 • PROGRAM - 1. DEL

  Dag 1 - Afrejse København
  Vi flyver fra København til Hanoi med mellemlanding i Bangkok.
  Dag 2 - Ankomst Hanoi
  Efter ankomsten bliver vi kørt til hotellet i Hanoi, Moonview Hotel, ved byens gamle kvarter. For selve ankomstdagen er der ikke lagt et fast program.
  Dag 3 - Hanoi
  Vi begiver os på byrundtur i Hanoi. En lokal guide viser os Hanois bedste seværdigheder. Efter vores frokost besøger vi bl.a. byens entnologiske museum og andre spændende steder i byen, såsom én af de ældste buddhistiske pagoder, Tran Quoc Pagoda, i Vietnam.
  Dag 4 - Fra Hanoi til Halong bugt
  Tidlig om morgen er der afgang til Halong bugten. Busturen varer ca. 3-4 timer med stop undervejs. Vi har 1 overnatning ombord på båden. Vi besøger havlandsbyer, oplever Sung Sot grotten og kan svømme og snorkle med båden som base.
  Dag 5 - Fra Halong bugt til Hanoi
  Efter natten ombord fortsætter vi vores sightseeing sejltur i Halong bugten. Efter frokosten kører vi tilbage til Hanoi. Om aftenen starter vores nattog til Hue.
  Overnatning foregår i 4-pers. togkupé.
  Dag 6 - Hue
  Vores lokale guide står klar ved banegården i Hue. Vi oplever den gamle kejserby tæt på. Efter frokosten besøger vi bl.a. Thien Mu Pagoden og sejler en flot tur på parfume-floden. Så bliver vi kørt til vores hotel i Hue, Asia Hotel Hue.

 • PROGRAM - 2. DEL
 • PROGRAM - 3. DEL
 • VIETNAM BILLEDER

 Kort Vietnam

 Tilbage til toppen

Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS

 

 
 

REJSEDATOER

La Palma  Tenerife
Sri Lanka  Madeira
Filippinerne  Borneo
Korfu  Samos
Karpathos  Kreta
Vietnam  Bali

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev

Filippinerne
afrejse 7/4
Tilmelding
senest 5/2