Singlerejser med Nadana Tours
   -
singleferie for dig! 

Fælles ferie for
alle singler

  
siden 1996

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Bali

Korfu

Samos

Karpathos

Kreta

Bali

Vietnam

På Bali kan du opleve grønne rismarker, vandfald, floder, vulkaner, frodige skove og dejlige strande. Øen har en traditionsrig og medrivende kultur med kunsthåndværk, templer og religiøse processioner. Året rundt er der et fantastisk klima på eksotiske, smukke og farverige Bali. Der bor 3 millioner mennesker på øen, og hovedparten af dem er hinduer. De næsten altid smilende indbyggere lever livet let og ubekymret, og det bidrager til den magiske stemning, der hersker på Bali. En rejseoplevelse i særklasse.
Den farverige hinduistiske religion og kultur, gør Bali til noget helt specielt. Templer ses overalt. Selv den mindste landsby har mindst tre templer. Balineserne er dybt forankret i deres livskraftige kultur og religion. De giver ikke slip på deres hinduistiske livsanskuelse, men finder i stedet plads til at få turismen og det traditionelle liv til at gå hånd i hånd.
Selv om øen er mest kendt for sine maleriske bounty strande, bør man prøve at gå på opdagelse i den frodige og smukke natur. Bali har det hele! Oplev spændende kultur, enestående naturperl
er, afslappede dage på stranden og tropiske nætter. Glæd dig også til fantastisk mad, gode udflugter og lave priser. Vi bor i byerne Candidasa, Ubud og Sanur.

 • REJSEDATO + PRIS

  Bali 09.10. til den 25.10.2018
  Enkeltværelse kr. 19695,- / Dobbeltværelse kr. 15995,- / Tilmelding senest 10.07.2018.
  I alt 17 rejsedage: 4 nætter i Candidasa, 4 i nætter Ubud og 6 nætter i Sanur. Max 15 personer. Afrejse Kastrup kl. 12:30.
  Bestil her
  Inkluderet
  Fly Singapore Airlines København/Denpasar via Singapor t/r. Alle fly-skatter. Alle transporter mellem lufthavn, resort og hotel. 14 dage morgenmad og 4 x frokost. Udflugter og entréer ifl. programmet. Dansk rejseleder. Lokale guider taler engelsk!

  Ikke inkluderet
  Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

  OBS
  Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

  Visum + pas
  Venligst bemærk at oplysningerne under fanen “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
  www.um.dk.

  Temperatur i gennemsnit - Bali
  Aug - Sep: 25 - 30 C. / Okt - Nov: 26 - 32 C. / Dec - Jan: 26 - 31 C.

 • REJSE INFO
 • PROGRAM - 1. DEL
 • PROGRAM - 2. DEL
 • HOTEL - 1. DEL

  Bali Palms Resort Candidasa
  Jl. Candi Dasa, Nyuh Tebel, Manggis - Amlapura, Bali 80581, Indonesia.
  Tel: +62 363 42191 -
  http://www.balipalmsresort.com/

  Candidasa, i det østlige Bali beliggende, er en rolig og lidt tilbagetrukket by, og her er rig mulighed for at slappe af. Oplev den gode stemning, og husk at se den magiske solnedgang. Langs kysten ligger der resorts og restauranter, som serverer aftensmaden, imens solen langsomt daler ned i havet. Her kan du smage på dagens fisk, sidde på stranden og nyde livet. 

 • HOTEL - 2. DEL
 • HOTEL - 3. DEL
 • BALI BILLEDER

 Kort Bali

 Tilbage til toppen

Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS

 

 
 

REJSEDATOER

La Palma  Tenerife
Sri Lanka  Madeira
Filippinerne  Borneo
Korfu  Samos
Karpathos  Kreta
Vietnam  Bali

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev

Filippinerne
afrejse 7/4
Tilmelding
senest 5/2