Fælles ferie for alle singler
     siden 1996

 

3-billeder-test+++

For alle der rejser alene - singleferie.dk

 Om os

Rejser du med Nadana kan du møde andre singler mens du er på ferie, spise aftensmad sammen med de andre deltagere og være med til fælles aktiviteter, som f.eks. en vandretur, en sejltur, en cykeltur eller en busrundtur. Fordelen ved vores singleferier er, at der hurtigt opstår en god og tryg atmosfære. Når dette er sagt er det også vigtigt at tilføje, at når du rejser med Nadana, skal du være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”. De fleste gæster er i aldersgruppen fra 45 til 65 år, med en alderspredning i samtlige ferieuger fra 30´erne til 70´erne.

Du ser rejselederen stort set hver dag. Rejselederen er med på vandretur, på busudflugt, på bytur, henter og bringer gæsterne i/til lufthavnen og spiser nogle aftener sammen med gæsterne.

Alle vores priser inkluderer bl.a. enkeltværelse. Ønsker du derimod at bo på delt dobbeltværelse, får du rabat på prisen, såfremt der er en anden gæst, som også ønsker et dobbeltværelse. De fleste af vore gæster vælger dog enkeltværelse. Rabatten p.pers. på dobbeltværelse udgør kr. 1000,-. Sammenligner du med andre bureauer vil du opdage, at vores pris er den bedste.

Vores flysæder er kun reserveret indtil 7 uger før afrejsedatoen. Tilmeld dig derfor fremover senest 7 uger inden afrejsen. Læs mere om tilmeldingsfristen
her.

Hvis du vælger at bestille senere, vil vi selvfølgelig meget gerne forespørge hos flyselskabet om der stadig er ledige pladser til salg, men garanteres kan det naturligvis ikke.

Ønsker du at rejse 2 uger på ferie, kan jeg kun anbefale at forespørge i rigtig god tid. 2-ugers flysæder er meget hurtigt udsolgt, fordi der ganske enkelt ikke er tilrettelagt så mange 2-ugers flysæder.

Det vil glæde mig at høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.
Mvh. Michael B. Rød.

Randi, rejseleder

Eleni, rejseleder

Aviaja, rejseleder

Railay Beach, Krabi, Thailand

Pantai Beach, Candidasa, Bali

Unawatuna Beach, Unawatuna, Sri Lanka

Chesterman Beach, Vancouver Island, Canada

 Tilbage til toppen

Sofie, rejseleder

Mia, rejseleder

Carsten, rejseleder

Michael, indehaver

Ingen afgift, tillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS


 

  • LEDIGE PLADSER

    Klik her

    Vælg destination,
    rejsedato og find
    ledige pladser.

Sri Lanka
afrejse 25/2
Tilmelding
senest 27/12