Fælles ferie for alle singler
       siden 1996

 

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Værd at vide

Tilmeldingsfrist

Værd at vide

Rejsebetingelser

Købsbetingelser

Aircondition, el og vand. Når vi reserverer hhv. indkøber hotelværelser kan vi en gang imellem få en indkøbspris hvor aircondition er inkluderet. Sådan er det dog ikke hver gang. Der betales normalt tillæg for aircondition. Hotelejerne ønsker ofte at gæsterne betaler for aircondition direkte til dem. På hoteller, der benytter solenergi, kan der i solfattige perioder være mangel på varmt vand. Ved langvarig tørke, kan man fra officiel side rationere vandet, således at også vore gæster kan mærke mangel på vand. Nadana Tours kan derfor ikke påtage sig noget ansvar eller yde nogen erstatning, såfremt strømsvigt, olie- eller vandmangel opstår.
Billeder på websiden. Vi gør opmærksom på, at billeder fra værelser er eksempler, og vi kan ikke garantere at alle værelser er magen til. Værelserne kan variere i størrelse og beliggenhed.
Nogle billeder kan være taget fra hotellet, således at man udelukkende ser hotellets
omgivelser på billedet.
Dyr på rejsemål. Insekter som f.eks. myg, myrer osv. kender ikke forskel på hotellernes standard og kan derfor forekomme. Skulle de virke generende, beder vi dig venligst at kontakte hotellet eller rejselederen, som kan sørge for at der bliver sprøjtet.
Forsinkelser. Alle flyselskaber gør deres yderste for at overholde opgivne rejsetidspunkter. Alligevel kan forsinkelser, som vi ingen indflydelse har på, opstå.
For disse forsinkelser påtager vi os intet ansvar.
Forskellige værelser, balkon, udsigt, sol, skygge, etage etc....
Vi vil gøre opmærksom på følgende: Værelserne, som vi får på de pågældende hoteller er aldrig fuldstændig ens. Der kan være forskel på værelsernes størrelse, forskel på badeværelsernes størrelse, forskel på værelsernes senge. Der kan være forskel på balkoner. Den ene balkon er måske lidt større, har en bedre retning mod syd, har længere tid sol om dagen, har mindre tid skygge om dagen, har en bedre beliggenhed i forhold til nærmeste nabo, ligger mere ugeneret, har havudsigt, har mere og en bedre havudsigt, ligger højere oppe, er køligere om natten... etc. .. end andre værelser. Vi har IKKE indflydelse på fordeling af de pågældende værelser. Det er altid hotellet, der bestemmer. Vores indkøbspris for de nævnte værelser er den samme, større eller mindre balkon… Nadana Tours accepterer derfor IKKE klager, der vedrører nævnte eksempler eller lignende sager med samme bagatelagtige karakter. Nadana Tours betaler derfor IKKE en kompensation eller erstatning ved klager, der vedrører nævnte eksempler. Ved bestilling af rejsen er man velkommen til at oplyse os om specielle ønsker, f.eks. vedr. beliggenhed af værelset. Vi beder dog om forståelse for, at sådanne ønsker aldrig kan garanteres fra hotellets side. Ligeledes kan Nadana Tours aldrig garantere, at man kan få lejlighed/værelse ved siden af hinanden. Vi vil selvfølgelig altid videregive et ønske til det pågældende hotel. Et sådan ønske kan dog aldrig garanteres.
Glemte sager. Nadana Tours kan på ingen måde drages til ansvar for ting, som er glemt eller efterladt af gæsten selv på rejsemålet, og som evt. ikke dukker op. Dette gælder ligeledes hvis glemte effekter ikke dukker op, selv om det er afsendt fra rejsemålet.
Hjemrejsen fra destinationen. Ifølge de internationale hotelregler skal et værelse forlades senest
kl. 12:00. Bus til lufthavn kan være planlagt tidligere, end man kunne forvente, idet der kan være gæster fra forskellige hoteller og der kan være gæster, der skal flyve hjem med forskellige fly. Derfor kan der også opstå ekstra ventetid i lufthavnen.
Hotelregler og bestemmelser. Hoteller har ofte egne hotelregler, som kan omhandle alt lige fra hvilke ting, der må opbevares i minibaren, om der må medbringes indkøbte drikkevarer til hotellets område, til hvornår poolen må benyttes osv. Vi har ingen indflydelse på disse regler. Vi gør også opmærksom på, at hoteller næsten altid opkræver betaling for ekstra ydelser, som safeboks, aircondition osv. Denne betaling skal ske direkte til hotellet.
Hotelværelse. Der er altid sengelinned og håndklæder på værelset, dog skal man selv medbringe håndklæder til strand- og poolbrug. Vi kan aldrig garantere en bestemt beliggenhed af værelset. Vi kan videregive et ønske, men det er hotellet, der i sidste ende forestår fordelingen af værelserne. Hvor det er muligt anbefaler vi at leje en safeboks (penge, pas osv.).
Måltider. Halvpension omfatter morgenmad samt et hovedmåltid, som regel aftensmad. Udvalg af mad og drikkevarer svarer til hotellets kategorisering. Læg mærke til, at sydlige madtraditioner kan være ander- ledes end vores. Deres krav til hygiejne lever op til landets krav, som man dog ikke må sammenligne med danske. Ved halvpension indgår kun morgenmad på afrejsedagen. Såfremt man deltager på en udflugt, som afgår tidligt om morgenen, kan det ikke forventes, at hotellet serverer morgenmad tidligere end normalt.
Reklamationer. Skulle der være ting, der ikke er i orden, bedes du henvende dig til rejselederen, som vil forsøge at afhjælpe hhv. udbedre fejlen hurtigst muligt. Ved fejl og mangler, som ikke er blevet udbedret tilfredsstillende på rejsemålet, skal der indhentes skriftlig bekræftelse herpå af rejselederen. Undladelse af dette kan medføre tab af retten til senere behandling af reklamation. En reklamation skal være os i hænde senest 2 uger efter hjemkomst. Efterfølgende kan vi ikke påtage os at behandle en reklamation.
Rengøring. Rengøring foretages nogle gange om ugen. Rengøringen er ikke at sammenligne med danske forhold, men derimod en lettere rengøring, som ofte består i, at sengene redes, affaldsspanden tømmes, borde, gulve og badeværelse tørres over. Rengøringen kan foregår både for- og eftermiddag. Vi tager dog forbehold for evt. ferie- og helligdage.
Senge. Man kan generelt ikke gå ud fra, at sengekvaliteten er som i Danmark. Sengene kan blandt andet være kortere end 2 m, og en topmadras savnes ofte.
Støj. På de fleste rejsemål er man hele tiden i gang med at udvide og forbedre, og vi har ikke mandat til at forhindre påbegyndelsen af byggeri eller vejarbejde. Vi får så godt som aldrig besked om påbegyndelsen af byggeri og lign. Derfor er det meget vanskelig at informere gæsterne om disse mulige støjgener. Der kan forekomme støj fra barer, restauranter, trafik osv.
Sygdom. Vi anbefaler at du altid tegner en rejseforsikring. Den rejsende skal selv fremskaffe dokumentation på rejsemålet for f.eks. sygdom, skade/tyveri. Læg mærke til de ændrede regler mht. den offentlige sygesikring, gældende fra 1. august 2014. Rejseforsikringen er fjernet fra det gule sygesikringsbevis. Du skal nu have et blåt EU-kort med på rejsen.
Suppler dog altid med en rejseforsikring.
Tillæg. Normalt betaler man altid ekstra for f.eks. en safeboks og for brug af internetforbindelse. Man kan ikke forvente at safeboks og internet er gratis. Alt det, der ikke udtrykkelig er
inkluderet, koster ekstra.
Transport til og fra hotellet. I de fleste tilfælde foregår transporten med bus, dog også med minibus eller taxa. Oftest vil chaufføren sætte bagagen i bussen. I forbindelse med transport til og fra indkvarteringen på stedet er gæsten selv ansvarlig for sin bagage, dvs. gæsten er forpligtet til at sikre sig, at bagagen bliver placeret i bussens bagagerum, samt at eventuel håndbagage ikke efterlades i bussen. Transporttiden mellem lufthavn og hotel t/r kan variere, da man ofte samler gæster fra flere hoteller i samme bus.
Udflugter. De oplyste priser er cirkapriser. Vi tager forbehold for prisændringer som følge af kursudsving, afgifter osv., samt for evt. aflysning pga. manglende tilslutning og programændringer. Toiletforhold på udflugter er af lokal standard.
Værelset forlades. I henhold til de internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 12 på afrejsedagen, også selv om afrejsen først er om aftenen hhv. natten, mens man tidligst kan forvente værelset klart kl. 15 på ankomstdagen. Ved sene afrejser kan det i nogle tilfælde mod betaling lade sig gøre, at beholde værelset længere end til kl. 12. Dette kan dog ikke garanteres forud for afrejsen, og aftales og afregnes således direkte med hotellet.
Ændring af bestilt rejse. Hvis du ønsker at ændre en reserveret/bestilt rejse til et andet hotel, rejsemål eller rejsedato, opkræves der et gebyr af kr. 200,-. Dette kan dog kun gøres indtil 60 dage før afrejse. Mindre end 60 dage til afrejse anses dette som afbestilling. Se de Alm. betingelser for deltagelse i pakkerejser, afsnit IV, B.1.
Ønsker. Eventuelle ønsker med hensyn til værelsets beliggenhed, udsigt osv. må gerne meddeles, men der skal gøres opmærksom på, at det til enhver tid er hotellet, der disponerer over værelsesfordelingen. Vi kan af samme årsag ikke give garanti for specielle ønsker, men alene notere disse som ønsker. Nadana Tours har ligeledes ikke nogen indflydelse på placering i flyet. Det er til enhver tid altid flyselskabet, der foretager fordeling af pladserne.

 Tilbage til toppen

Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS 

REJSEDATOER

La Palma  Tenerife
Sri Lanka  Madeira
Filippinerne  Borneo
Korfu  Samos
Karpathos  Kreta
Vietnam  Bali

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev

Sri Lanka
afrejse 25/2
Tilmelding
senest 27/12