Fælles ferie for alle singler
     siden 1996

 

3-billeder-test+++

For alle der rejser alene - singleferie.dk

 Tilmeldingsfrist

Tilmeld dig fremover senest 7 uger inden afrejsen. Vær opmærksom på at vi ca. 7 uger før afrejsedato giver ledige pladser tilbage til flyselskabet. Dermed forbeholder vi os også retten til at aflyse en rejse 6 - 7 uger inden pågældende afrejsedato, hvis der skulle være for få deltagere. Vi kan ikke arbeide med afbudsrejser og restpladser. Det kan vi ikke leve af. Det er hellere ikke hensigtsmæssig, at de gæster, der har betalt liste-prisen oplever, at en anden gæst har betalt mindre, bare fordi man har ventet med at bestille til sidste øjeblik. Prisen skal helst være den samme for alle deltagere.

Fremover købes kun de flysæder, der er bestilt. Bestil derfor rejsen med det samme, når du har besluttet dig for at være med på en singleferie. Ønsker du at rejse 2 uger på ferie, anbefales at forespørge i rigtig god tid. 2-ugers flysæder er meget hurtigt udsolgt, fordi der ganske enkelt ikke er tilrettelagt så mange 2-ugers flysæder på de pågældende flyvninger.

Ringer du alligevel senere til os end den pågældende tilmeldingsfrist på 7 uger og rejsen gennemføres, vil vi selvfølgelig gerne forespørge hos flyselskabet om der stadig er ledige pladser til salg, men garanteres kan det naturligvis ikke. --- Mvh. Michael B. Rød

 Tilbage til toppen

Ingen afgift, tillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS


 

  • LEDIGE PLADSER

    Klik her

    Vælg destination,
    rejsedato og find
    ledige pladser.

Sri Lanka
afrejse 25/2
Tilmelding
senest 27/12