Singlerejser med Nadana Tours
   - singleferie for dig!

3-billeder-test+++

Fælles ferie for
alle singler

   siden 1996

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Bestil / Betal

Rejsebestilling

Betal din rejse

Info betaling

Brochurebestilling

Nyhedsbrev

Under “Bestil / Betal” kan du bestille og betale din rejse. Du har mulighed for at bestille en rejsebrochure. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.
 

Samtidig kan du checke ledige pladser. Søg på “Rejsebestilling”. Vælg destination og dato og find ledige pladser og aktuelle priser.
 

Under “Info” i menuen finder du de alm. rejsebetingelser for rejser med Nadana Tours og informationer ang. dine betalingsmuligheder samt betalingsfrister. Under “Info” finder du også generelle oplysninger ang. hotellerne, hoteltransfer og meget mere, som vi kalder “Værd at vide”.

OBS - Navne på billetten
Det er vigtigt, at alle navne på billetten stemmer overens med for-, mellem- og efternavn i passet. Efterfølgende rettelser til billetten koster et gebyr, så vær opmærksom på, at navnene er stavet rigtigt allerede, når du bestiller rejsen.

OBS - Rejseforsikring
Du bør aldrig rejse uden en rejseforsikring. Det gule sundhedskort gælder ikke længere udenfor Danmark.  Lovændringen betyder, at du efter den 1. august 2014, ved rejser inden for EU/EØS, ikke længere vil være dækket af det offentlige for udgifter til lægehjælp, samt lægeordineret medicin, –sygehusophold, –behandling og -operationer. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker vil ikke længere være dækket. Med kun det blå EU-sygesikringskort i hånden, får du samme behandling som den lokale borger i det pågældende land. Der vil i flere lande være en egenbetaling på mellem 30-40%. Der vil ikke – som i dag med rejsesygesikringen på det gule sundhedskort – være en alarmcentral, der kan hjælpe dig, hvis du kommer til skade.

OBS - Pas/visum
Det er på eget ansvar, at pas, visum, udrejse- og vaccinationspapirer er i gyldig stand. Det er derfor vigtigt, at du inden afrejsen kontrollerer, hvilke regler der gælder for det pågældende rejsemål. Husk at passet også skal være gyldigt, selv om rejsen går til et land, der er med i Schengen Aftalen. Et pas, som udløber under rejsen, er ugyldigt. Der kræves desuden i nogle lande, at passet ved indrejsen er gyldigt i 6 måneder efter udrejsen.

 

Få 10% rabat på alle dine rejsevaccinationer
Lægernes Vaccinations Organisation arrangerer vaccinationer hos praktiserende speciallæger, som er eksperter i rejsevaccinationer. På hjemmesiden sikkervacination.dk kan du finde udførlig information om vaccinationer og hvilke vacciner, der anbefales på en given destination.

 Tilbage til toppen

 Til online betaling

Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder
Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS
dankort-logo+++++visa_2014_logo+++mastercard_PNG13+++++++++
 

REJSEDATOER

Samos  Karpathos
Kreta  Korfu
Vietnam  Thailand
Bali  Filippinerne
La Palma  Tenerife
Madeira  Sri Lanka

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev